1%

Ha szeretné támogatni a Zeneakadémiát céljai megvalósításában, tehetséges diákjait a művészpályára való felkészülésben, minél több koncert megrendezését, ahol a tehetségek megmutathatják magukat, kérjük rendelkezzen személyi jövedelemadójának 1%-val a Zeneakadémiát támogató alapítványok és egyesület egyikének javára!

Támogatási lehetőségek:

A Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület elsődleges célja a kiemelkedően tehetséges, rászoruló hallgatóink támogatása, ösztöndíjak odaítélése, nemzetközi versenyeken történő bemutatkozások elősegítése, szakmai projektekhez támogatók szerzése. Az Egyesület az utóbbi időben minden évben mintegy 20 millió forinttal segítette céljainkat, 2010 év végéig 109.307.250 Ft-tal összesen 1420 zeneakadémiai hallgatót támogatott. Az Egyesület vezetőségéről, programjairól, a támogatott tehetségekről, az egyesületi beszámolókról további információkat az Baráti Kör honlapján találnak.

Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk  1 %-ával a Baráti Kör tevékenységét segítik, a rendelkező nyilatkozatra a 18160219-2-42 adószámot írják.

 

A Zeneakadémia Alapítvány 1996 óta segíti a Zeneakadémia munkáját. A hallgatók támogatásán túl célja a zeneakadémia hagyományainak ápolása, emlékeinek megőrzése. Tevékenységük részletesebb leírását, a kuratórium tagjainak névsorát ezen a linken érhetik el.

Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk  1 %-ával a Zeneakadémia Alapítvány tevékenységét segítik, a rendelkező nyilatkozatra a 18156515-2-42 adószámot írják.

 

A Zeneakadémia büszke arra, hogy felügyelete alá tartozik a Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpont. A múzeumi tevékenységet, Liszt emlékének ápolását, nemzetközi színvonalú kutatómunkájukat, a Liszt évhez kötődő események megrendezését, kiadványok létrehozását támogatja saját alapítványuk, a Liszt Múzeum Alapítvány, melynek adószáma: 18060786-1-42

 

Nagy elődök

Mottó

Virtuális túra


Kodály intézet

Liszt Múzeum

Könyvtár